شنبه , 3 آذر 1403
خانه » کودک و نوجوان » آنچه که باید بدانید » خلاقیت و بیش فعالی

خلاقیت و بیش فعالی

 نکات مهم در رابطه با خلاقیت در کودک بیش فعال
1- به همان اندازه که عادت کرده اید به فعالیت های تحصیلی فرزند خود اهمیت دهید و برای ورزش او وقت بگذارید، تلاش کنید تا استعداداهای هنری و خلاقیت های او راهم پرورش بدهید. وقتی که مغز درگیر یک فعالیت سازنده هنری هست، توانایی های حرکتی، الگوهای امواج مغزی، سیستم عصبی مغز، توجه، مدیریت هیجانات و تولید سروتونین  تحت تاثیر قرار می  گیرد در واقع خلاقیت می تواند یادگیری را به شکل کلی تقویت کند..
2- چون خلاقیت اثر ارام بخش دارد، تاثیری مثل یوگا یا مدیتیشن بر مغز می گذارد. وقتی او درگیر فعالیتی است که از آن لذت می برد، می تواند با انرژی بیشتری به سایر فعالیت ها بپردازد و تنظیم هیجانی او هم بهتر خواهد بود.
3- اهمیت هیجانات: کودکان بیش فعال دنیا را به شکل خلاقانه و جدیدی می بینند که می تواند به آنها برای حل مساله کمک کند. چون کودکان بیش فعال تفاوت های زیادی با همسالان خود دارند و به خاطر این تفاوت ها با چالش های زیادی مواجه می شوند،خلاقیت و هنر راه خوبی برای گذاشتن تاثیر مثبت بر دیگران و کم کردن اثرات منفی این تفاوت ها بر عزت نفس هست.
4- گاهی کودکان از رفتن به کلاس های هنری اجتناب می کنند. چون آنها می خواهند هنر را تحت کنترل خود داشته باشند در حالی که در کلاس های هنر امکان دارد از آنها خواسته شود مطابق آنچه که بر میل آنها نیست عمل کنند و این ساختارهای موجود در کلاس ها (برای مثال معلم از دانش آموز خود می خواهد که همین الان کار خاصی را انجام دهد) باعث  عدم علاقه مندی کودکان می شود .
5- سعی کنید در خانه وسایل متنوعی برای انها فراهم کنید و قانون زیادی برای انجام کارهای هنری نگذارید و در مورد همه آنچه که آنها می سازند فیدبک مثبت بدهید.
[برای اطلاعات بیشتر پست مقابل را مطالعه نمایید: بازی هایی برای افزایش توانمندی های شناختی کودکان 1تا 1.5 سال ]

حتما ببینید

الکتروانسفالوگرافی و تشخیص بیش فعالی

الکترو انسفالوگرافی (EEG) برای ثبت امواج مغزی با استفاده از پوست سر استفاده می‌شود. هدف …