قبل از آمدن مهمان قوانین را با فرزندتان مرور کنید. تعداد زیادی قانون برای او نگذارید تا راحت تر در خاطرش بماند. روی موضوعات یتاکید کنید که بیشترین اهمیت را برای شما دارد.
وقتی مهمانی به خانه شما می آید از او بخواهید 10 دقیقه ابتدا با فرزند شما وقت بگذراند. این کار خیلی وقت ها باعث مدیریت بهتر شرایط می شود چون کودک توجه لازم را دریافت می کند. مثلا بگوید علی می خواهد نقاشی هایش را به شما نشان دهد.
کودکان بیش فعال از لحاظ رشد اجتماعی معمولا عقب تر از همسالان خود هستند و همین دوستیابی را برای آنها کار سختی می کند. آنها گاهی خودشان پیش قدم نمی شوند چون می ترسند در گروه پذیرفته نشوند. به آنها در شروع ارتباط با سایر کودکان کمک کنید.
همچین رفتارهایی مثل بلند صحبت کردن خیلی نزدیک شدن به افراد ، خیلی زیاد حرف زدن، زیاد حرکت کردن باعث می شود که ارتباط آنها زودتر قطع شود. آموزش های لازم در رابطه با این موارد را به کودک خود بدهید.
به کودکتان قبل از ورود به تمام قرار های دوستانه و مهمانی ها یاداوری کنید که او رئیس نیست.
شرکت کردن در کلا سهای گروهی فرصت خوبی برای به چالش کشیدن مهارت های اجتماعی کودکتان هست تا بتواند در مهمانی ها بهتر عمل کند. او را در موقعیت های گروهی مشاهده کنید و مشکلات او را شناسایی کنید.
سعی کنید از همانی های بزرگ اجتناب کنید و هر بار فقط یک یا دو همبازی در خانه داشته باشد.
هر بار فقط روی یکی از مهارت اجتماعی او کار کنید.
[برای اطلاعات بیشتر پست مقابل را مطالعه نمایید: راهکارهای مدیریت رفتار برای کودک بیش فعال: اگر داد بزنی، شنیده نمی شوی ]