شنبه , 3 آذر 1403
خانه » بزرگسال » مشکلات ارتباطی بزرگسال » این علائم بیش فعالی هست، من قصد ندارم دیوونه ات کنم

این علائم بیش فعالی هست، من قصد ندارم دیوونه ات کنم

آیا همسر شما در درک مغز بیش‌فعال شما مشکل دارد؟
همسر م فرد منظمی هست. او  تمام کاغذهایش را به دقت روی میزش می گذارد و آن‌ها را دسته بندی می‌کند. او وسایل شخصی، لباس ها و … را با دقت در سر جای خودشان قرار می دهد. گاهی من یک تمایل دیوانه وار به بهم ریختن وسایل او دارم.

گاهی افراد نقطه مقابل یکدیگر هستند و این تقابل در علایق هست که افراد را به هم جذب می کند. اما این متفاوت بودن همیشه خوب نیست. گاهی لازم هست برای زوج درمانی و یا درمان انفرادی مراجعه کنید تا بتوانید راهی برای ایجاد تعادل پیدا کنید. شما ممکن است راه های مختلفی را برای ایجاد و حفظ تعادل استفاده کرده ولی اغلب شکست خورده باشید.

شما ممکن است همدیگر را برای هر چیز غلطی سرزنش کنید. برای مثال فکر کنید اگر  همسرم کمی سخت گیر تر نبود، اوضاع بهتر بود. به یاد داشته باشید همیشه  در زندگی فراز و فرود وجود دارد.

تعهد مهم‌ترین جزء رابطه ها هست به همین دلیل اهمیتی ندارد که همسرم چه قدر برایش نظم مهم است، موضوع مهم این است که با وجود مشکلات،  ما متعهد هستیم در کنار یکدیگر بمانیم.

شما می توانید از یک جمله ساده ولی تاثیر گذار برای تفاوت هایتان استفاده کنید. ” ما در یک تیم هستیم” پس وقت مشکلی پیش می آید، ما با هم دنبال راه حل می گردیم. اگرچه علائم بیش فعالی هست که مشکلات زیادی را درست می کند اما راه حل تلاش و درک متقابل هست.

اگرچه به همریختگی و حواسپرتی یک فرد بیش فعال ممکن است برای همسرش که فرد منظمی هست، دردناک باشد اما وجود لحظاتی در زندگی که همسر شما می تواند به آرامش برسد، به او کمک می کند که بتواند این آشفتگی را تحمل کند.

شناخت همسر شما از ویژگی های بیش‌فعالی شما اهمیت زیادی دارد. او این اطلاعات را می تواند از طریق مشاور یا کتاب ها به دست بیاورد.

اگرچه تا زمانی که مغز یک فرد بیش فعال را نداشته باشی، فهمیدن اینکه چگونه بیش‌فعالی می تواند زندگی تو را احاطه کند، مشکل است.

پس از کسب دانش کافی در رابطه با بیش فعالی، حالا همسر شما می تواند شما را یک نوری ببیند که به زندگی او خلاقیت و قوه ابتکار وارد می کنید و انرژی ، احساس و اشتیاق را به زندگی یکدیگر می آورید.

[جهت کسب اطلاعات بیشتر، پست مقابل را مطالعه نمایید: نشانه های اختلال نقص توجه و بیش فعالی در بزرگسالان ]

حتما ببینید

مغز بیش فعال من علاقه به صحبت کردن دارد.

“صحبت کردن را ادامه بده” این چیزی هست که من به مغزم می گویم. لازمه …