برای یک بزرگسال بیشفعال صرفا نگه داشتن این اطلاعات در ذهن که تعدادی از کارها را برای انجام دادن دارد، کارساز نیست و منجر به انجام کارها نمیشود. او معمولاً وقتی درگیر کار دیگری است سایر کارها را فراموش میکند. وقتی از فعالیت اصلی فاصله میگیرد و یادش میرود به آن برگردد و آن را به پایان برساند یا اینقدر درگیر کاری میشود که رها کردن آن برایش سخت میشود.
مراقب باشید که وقتی تحت فشار زمانی هستید و استرس بالایی دارید از راهکارهای جدید برای برنامهریزی و مدیریت زمان خودتان استفاده نکنید. تحت استرس زیاد شما نمیتوانید اتاقتان را مرتب کنید. باید از این احساس که من نمیتوانم کارها رو به شکل خوبی انجام بدهم اول فاصله بگیرید و یک مقدار برای آرامش خودتان وقت بگذارید و بعد سازماندهی را شروع کنید.
داشتن لیست انجام کارها در مسیر انجام فعالیتهای روزانه یکی از مفیدترین روشها برای مدیریت کارها در طی روز است. با این روش شما نسبت به کارهایی که باید در طی روز انجام دهید هشیار میشوید. حتی یک مدیریت زمان خوب با لیست انجام کارها آغاز میشود. داشتن لیست انجام کارها نه تنها برای بزرگسالان بلکه برای همه کودکان بخصوص کودکان بیشفعال میتواند سودمند باشد.
[ برای اطلاعات بیشتر پست مقابل را مطالعه نمایید: گاهنامه بیش فعالوژی: برنامه روتین های روزانه (دانلود فایل) ]
میتوانید یک لیست کارهای اضطراری هم داشته باشید که بتوانید این کارها را هرچه سریعتر به انجام برسانید و یا برای آنها برنامهریزی کنید.
اولویتبندی کارهایتان را فراموش نکنید. دستهای از کارها مهم هستند اما فوری نیستند و دستهای از کارها فوری هستند اما مهم نیستند. در برنامهریزیهایتان فوریت و ضرورت را لحاظ کنید.
موقع برنامه ریزی محدودیتهای خودتان را در نظر بگیرید و انتظارات غیرواقعبینانه از خودتان نداشته باشید.
جهت دریافت لیست انجام کارها روی لینک زیر کلیک کنید.